ile trzeba minimum wplacic pieniedzy na konto zeby dostac bonus 100%
dla mnie to pytanie to dopiero czubek góry lodowej
ale odp posłucham
dodatkowo prosze o info>> jakie są warunki obrotu bonusa przed wypłatą
czy game.. cos tam ma swój poker room
jakie systemy mozna obstawic u tego buka
oraz minimalna stawka za typ i minimalna kwote do wypłaty ( z uwzględnienim obowiązujacej waluty)
proboje wplacic i nic ! takie cos mi pisze:
Musimy przeprowadzić z Tobą rozmowę dotyczącą Twojego konta. Prosimy o kontakt. Po tej rozmowie będziesz mieć możliwość dokonywania wpłat.
to jakis absurd... mam do nich dzwonic zeby potwierdzic dane? to oni powinni dzwonic a od wczoraj nikt nie dzwonil... !!
ok juz dzwonil jakis pan i zweryfikowal moje dane, byl problem chyba z tym ze moj adres e-mail byl taki sam jak na party poker..? jest jakies powiazanie? kazal wyslac zdjecie dowodu lub paszportu wiec wyslalem to i to jak sie potwierdzi to jutro dokonam wplaty
i czy mozecie zaktualizowac ile osob wzielo udzial w konkursie?
stwarzaja jakies dziwne problemy... chyba nici z wplaty. wyslalem fotki paszportu itp i dalej cos nie pasuje, chca gadac przez telefon. Zle sie gada przez telefon bo nie wiem co on do mnie tam gada, polowe slow nei rozumiem i tylko przytakuje. dam sobie chyba spokoj bo juz mnie to wkurza ;/
Szczerze mówiąc dziwna sprawa, a jaką metodą próbowałeś zrobić przelew? Ja to testowałem używając karty visa ( przed płaconej ). Po wpłacie dostałem info na maila o transferze. Miała też miejsce telefoniczna weryfikacja - faktycznie pytali np. o datę urodzenia, ostatnie 4 cyfry karty visa, nazwę mojego emaila. Po tej weryfikacji wszystko już było ok...
ps
w sprawie konkursu - dane z loginami przesłała tylko jedna osoba, ale nie wpłaciła ona jeszcze depozytu, tak więc można śmiało powiedzieć, że nikt jeszcze z tego nie skorzystał.
ja wyslalem zgloszenie ale mozecie je usunac bo napisalem meila do gamebookers o usuniecie mojego konta i zeby wiecej nei dzwonili. wkurzyli mnie na maxa. 5 razy dzwonili. najpierw weryfikacja konta tak jak ty mowisz a pozniej zebym wyslal zdjecie dowodu lub paszportu. pozniej pisali zebym sie zglosil bo jesczze jakies problemy. dzwonil i nie mialem pojecia o co mu chodzi.
probowalem wplaty moneybookers. mam nadzieje ze wiecej eni zadzwonia. chce miec juz spokoj z nimi bo to juz przesada. pisalem ze chce zalatwic to droga meilowa bo nie znam za bardzo angielskiego i poprzez meila moze mi ktos pomoc a tak to nie. ale dalej katowali telefonami. Nepotrzebnie sie wpakowalem w to...
Ja to widzę trochę inaczej. Skoro dzwonią to znaczy, że się interesują swoim graczem. Pozostaje jeszcze kwestia języka. W ustawieniach konta jest taka opcja jak: Język kontaktowy - podobno wystarczy wybrać polski ... Ja bym tak od razu się nie zrażał. Gamebookers ma na prawdę sporo liczbę zdarzeń do obstawiania i bardzo konkurencyjne stawki. Jak znam życie to i pewnie kłopoty językowe niedługo się skończą o ile już ich nie ma, bo tak jak pisałem jest tam do wyboru język kontaktu, a można tą opcje najzwyczajniej w świecie przeoczyć.
mam wybrany polski i nic... nie chce z nimi gadac bo mi jeszcze konto na partypoker zablokuja. bo juz pisali na inny meil w sprawie dokumentu. zapomnialem ze tam dalem inny adres meila. oj dobra nie wazne. nie wiewdzialem ze sa polaczone te 2 firmy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum