PokerForum PokerForum SuperGame

Gif Banners

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
[Turniej] SuperGame. O 55+25$ za darmo!
Autor Wiadomość
AoW

Wysłany: 2009-05-05, 11:45   [Turniej] SuperGame. O 55+25$ za darmo!

W poniedziałek o godzinie 20:00, 04.05.2009 rozegrany został kolejny się turniej o 55+25$.

Zwycięzcą okazał się użytkownik yangster66 - któremu gratulujemy.

Arnadel
Lubię placki

Wysłany: 2009-05-05, 13:34   

Wrażenia ogólne bardzo miłe, gra jak najbardziej pozytywna. Gracze na niezłym poziomie. Jestem dumny ze swojego wytypowania zwyciężcy, który się sprawdził.:) Jedyny sytuacja jaka mnie zaskoczyła to wejście w moje podbicia pewnego gracza, a nawet przebijania ich przy jednej karcie do strita na boardzie i 4 treflach, jakież było moje zaskoczenie przy allinie kiedy gracz pokazał ósemkę, która dawała mu parę i nie miał żadnego trefla. No cóż zdarza się a wina głównie moja. :) Oby więcej takich graczy jacy byli na turnieju.:)

kfintoo

Wysłany: 2009-05-05, 14:09   

I ja mam bardzo fajne wrażenia z turnieju, bardzo miła atmosfera na czacie co niestety na turniejach dla polaków nieczęsto się zdarza.W turnieju mialem swoje wzloty i upadki początek niezły potem spadek do shortstacka w wyniku rozdania w którym miałem w którym miałem K9 na boardzie K9x zabetowałem dostałem call na turnie spadła Q to ja kolejny bet river T dalem check w obawie przed stritem check od przeciwnika i pokazał mi KT( ja bym osobiście to KT po becie na turnie zrzucił i tu chciałbym się dowiedzieć co wy byście zrobili) zostało mi jakieś 5k po tym rozdaniu a więc przeszedłem na tryb push or fold i jakoś udało mi się dotrwałem do heads upa który rozpocząłem jako shortstack mający coś koło 5BB. W końcu złapałem 2 podwojenia i wyszedłem nawet na prowadzenie i tu popełniłem błąd gdyż nie wykorzystałem przewagi i odpadłem na 2 miejscu. Muszę poprawić grę heads up gdyż to moja słaba strona. Ale ogólnie turniej pomimo drugiego miejsca barzdo fajny

Odpowiedz do tematu