Wysłany: 2009-07-17, 18:21 DRUZYNOWE MISTRZOSTWA AMATOROW LUTON 2009
Witam serdecznie.
W dniach 19-20 listopad 2009 odbędą się w Luton (uk) Drużynowe Amatorskie Mistrzostwa Europy orgazniowane przez APAT ( Amateur Poker Association & Tour ).
Jako członek i uczesnik wielu turnieji z cyklu APAT dostałem możliwość wprowadzenia do turnieju polskiej 4 osobowej drużyny. Chcąc dać szansę także graczom z polski informuje, że mamy 2 wolne miejsca
do tego turnieju.
Krótko o turnieju:
Jak juz pisałem turniej odbedzie się w angielskim Luton w nowoczesnym kasynie "Grosvenor" w dniach 19-20 listopad 2009.
Turniej jak sama nazwa wskazuje będzie miał charakter drużynowy.
Spotka się 16 4-osobowych drużyn.
Każdy z graczy w ciągu 2 dnich rozegra łącznie 4 turnieje SNG oraz 1 Heads UP.
Wpisowe na turniej wynosi 400funtów czyli po 100funtów na osobę.
Sponsorem turnieju jest BSQ poker (rok temu dołożyli do puli nagród 2000funtów a brało udział tylko 8 drużyn--jak będziew tym roku jeszcze nie jest ogłoszone)
W cenie wpisowego jest także obiad podczas każdego dnia turnieju. Całe 100funtów wchodzi w skład puli nagród --nie ma opłaty wpisowej.
Turniej będzie częściowe relacjonowane w sky poker tv oraz APAT TV oraz publikowany m.in. w Poker Player Magazine oraz Inside Poker.
Wszyscy uczestnicy dostaną dodatkowo pamiatkowe koszule : http://www.apat.com/forum/index.php?topic=2088.0
Dzień po turnieju drużynowym odbędą się indywidualne amatorskie mistrzostwa Europy.
Ten turniej z koleji kosztuje 75funtów i nie jest obowiązkowy do gry po turnieju drużynowym jednak każdy z uczestników będzie miał prawo wykupić bezposredni wstęp do tego turnieju
(Turniej ten jest bardzo popularny w uk i jest zawsze ponad 3 razy wiecej chetnych niz miejsc ok200 miejsc)
Szczegóły dotyczące turnieju indywidualnego znajdziecie na tej samej zakładce co turniej drużynowy.
Jak juz pisałem mamy wolne tylko 2 miejsca więc bardzo proszę o zgłoszenia osób zdecydowanych wziąśc udział w turnieju drużynowym.
Na wszelkie dodatkowe pytanie odpowiem pod numerami:
gg-973286
kom. 00447515411156
e-mail: marcin-rejmak@wp.pl
bądz na PM forum APAT nick "rejmak"
W przypadku bardzo dużej liczby chętnych osób nie wykluczam organizacji małego darmowego turnieju online.
Jednak jeśli osób będzie niewiele będzie liczyła się kolejnośc zgloszeń.
Ze swojej strony mogę pomoc w odbiorze z lotniska, trasie hotel-casyno bądz rezerwacji hotelu (oczywiscie w ramach mozliwosci)
Pozdrawiam wszystkich graczy z polski
marcin rejmak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum