Witam wszystkich !
Mam pytanie do tych którzy w Zakładach Bukmacherskich są zorientowani.
Ostatnią naszła mnie chęć na Obstawianie
Kiedyś siedział w tym mój przyjaciel i mnie troche uczył, ale ciągle niewiem gdzie obstawiać Myślałęm o PARTYBETS bo tam grał mój przyjacie ale on nie zna się tak jak Wy a więc bardzo bym prosił o Pomoc w wybraniu serwisu !
Witam wszystkich !
Mam pytanie do tych którzy w Zakładach Bukmacherskich są zorientowani.
Ostatnią naszła mnie chęć na Obstawianie
Kiedyś siedział w tym mój przyjaciel i mnie troche uczył, ale ciągle niewiem gdzie obstawiać Myślałęm o PARTYBETS bo tam grał mój przyjacie ale on nie zna się tak jak Wy a więc bardzo bym prosił o Pomoc w wybraniu serwisu !
za odpowiedzi TY
pzdr
A co chcesz obstawiac? Proponuje Unibet, bet-at-home ( moj ulubiony jesli chodzi o tenis), Betfair ( zaklady na nie-wygra, chyba nikt inny nie ma tego w ofercie), bet365,gamebookers
w ten piątek będe miał naprawiony internet bo przez dłuższy czas był zwalony !!!
dlatego pisze teraz od kolegi Jak tylko go naprawie to zrobie konto na jakiejś stronie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum